lieve mensen,

we leven op dit moment in een bizarre en onzekere tijd. er zijn voor elkaar. dierbaren laten weten dat je aan ze denkt. daar vraagt deze coronacrisis om. zeker als je niet dichtbij je dierbaren kunt zijn, kan een een kaartje troost bieden.

​troostpost heeft speciaal voor deze situatie kaarten ontworpen die door ons kosteloos* per post worden verstuurd. 

​vul op het onderstaande formulier de naam en de adresgegevens in van degene die je een kaart wilt sturen. en schrijf daarbij een lieve boodschap van maximaal 20 woorden. troostpost schrijft deze boodschap voor jou op de kaart en stuurt hem naar jouw dierbare!

wees er voor elkaar.

Liefs!​

ik wil graag een kaart sturen aan:

* Deze speciale kaart en de verzending bieden we gratis aan. wij schrijven jouw boodschap op de kaart en versturen hem namens jou. wil je meerdere kaarten versturen? dat kan, maar dan maximaal 3 kaarten per persoon. wil je er toch meer versturen? dat vinden we natuurlijk een mooi gebaar. maar in dat geval vragen we een gepaste vergoeding. je mag de bijdrage overmaken op NL24 ABNA 0422 1057 16 ten name van M.M.W. Mols, onder vermelding van ‘Liefs!’. deze actie geldt zolang de voorraad strekt. voor het versturen van een kaart naar het buitenland worden portokosten berekend volgens de tarieven van PostNL. Troostpost neemt de privacywet in acht. we gebruiken de toegestuurde adresgegevens alleen om de kaart te versturen. na verzending worden deze adresgegevens verwijderd.