het laatste dat je kunt doen

natuurlijk wil je niet nadenken over de dood en stop je die liever ver weg.

maar we krijgen allemaal nu eenmaal te maken met de dood. hoe verdrietig het ook is, plots moet je gaan nadenken over die dingen waarover je eenvoudigweg niet over na wilt denken.

en als het dan zover is, maak er dan een mooi afscheid van. geef iemand voor de allerlaatste keer die liefdevolle aandacht. dit is voor jezelf en voor anderen iets fijns om op terug te kijken, te herinneren...


met aandacht & liefde

masja van troostpost ontwerpt en adviseert nà, maar ook vóór, een overlijden over het rouwdrukwerk, zoals rouwkaarten, herinneringskaarten, rouwadvertenties, condoleancekaartjes en andere uitingen.

met aandacht en liefde wordt er een uniek ontwerp op maat gemaakt en ook het drukwerk wordt geregeld. troostpost neemt die zorg voor je uit handen zodat je je kunt richten op andere regelzaken.

ik hoop van harte dat ik met troostpost in deze moeilijke tijden iets moois voor je kan betekenen. neem gerust contact op, ik help je graag.


troostpost.
met aandacht & liefde

~
als je een afscheid voorbereidt met een uitvaartbegeleider
kan troostpost het afscheidsdrukwerk voor je ontwerpen.
~

~
als je een uitvaartverzekering hebt bij bijvoorbeeld Dela of Monuta, ook dan kun je het rouwdrukwerk laten ontwerpen door troostpost.

uiteraard kan troostpost ook een ontwerp maken
als je geen uitvaartverzekering hebt.
~

~
als je zelf al ideeën hebt voor een rouwkaart en graag geholpen wordt met een ontwerp,
dan helpt troostpost je met de vormgeving van de rouwkaart en het regelen van het drukwerk.
~